Transportkoeling Marc Meersman is een bedrijf dat zich na jaren ervaring in koel- en verwarmingstechnieken gespecialiseerd heeft in transportkoeling.

Marc Meersman heeft gekozen voor producten van Frigoblock en Denso omdat hij zelf volledig achter hun bedrijfsfilosofie staat waar kwaliteit en service op de eerste plaats komen.
Wat Transportkoeling Marc Meersman siert is de grote flexibileit van werken waardoor de stilstand van het voertuig tot een minimum beperkt wordt.

Door een grote voorraad aan onderdelen van zowel Frigoblock als Denso en een zeer goede uitrusting van zowel het atelier en de depannagewagen ben je in een mum van tijd geholpen.
Sinds de overstap naar uitsluitend transportkoeling in 2000 hebben wij al 450 koelmachines in onderhoud verdeeld over gans België.
Vraag vrijblijvend uitleg via e-mail, telefoon of fax.

Bij Transportkoeling Meersman zijn wij er vast van overtuigd dat zowel Denso als Frigoblock de beste producten aanbieden die er op de markt te verkrijgen zijn. Met deze twee merken kunnen wij aan onze klanten een volledig gamma koelmachines van 2.000 tot 25.000 watt aanbieden. Transportkoeling Marc Meersman kan u helpen met het kiezen voor een koeling met temperatuurbereiken van +25°C tot -40°C, dit zowel monotemperatuur als multitemperatuur.